#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul care îți prezintă povestea prieteniei om-câine: “ALPHA”. Pelicula rulează la Cityplex Tulcea

Afișul filmului "Alpha"
Afișul filmului "Alpha"

Un film a cărui poveste este plasată în vremuri pre-istorice, dar care are toate atu-urile unei povești moderne rulează zilele acestea la Cityplex Tulcea de la Coral Plaza Mall. Tulcea NEWS pune la bătaie 3 invitații duble pentru amatorii de filme de aventură. Dacă urmezi pașii din concurs, ai ocazia să vezi “Alpha”.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film.

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați în seara de marți, 4 septembrie.

“Alpha urmărește o poveste epică despre supraviețuire de acum 20.000 de ani, în timpul ultimei ere glaciare. În timpul primei sale vânători, considerată o inițiere a celui mai de elită grup al tribului său, tânărul Keda este rănit și considerat mort după ce o vânătoare de bizoni sfârșește groaznic. Trezindu-se rănit, singur și departe de satul său, el trebuie să învețe să supraviețuiască și să navigheze prin sălbăticia aspră și neiertătoare.

În timp ce dezvoltă o prietenie cu un lup, ei învață să se bazeze unul pe altul pentru a vâna, a face față nenumăratelor pericole și pentru a-și găsi drumul spre casă înainte ca iarna neiertătoare să sosească”, spun distribuitorii acestei pelicule. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*