#CONCURS Câștigă 2 invitații duble la piesa de teatru “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!” de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Afișul spectacolului "Eu dau banu, eu dau ora exactă!"

O comedie politică despre năravurile societății românești post-decembriste, cu Carmen Tănase în rolul principal, poate fi urmărită de spectatorii tulceni în penultimul weekend din această lună. Piesa “Eu dau banu’, eu dau ora exactă” este programată pe data de 23 martie, de la ora 19, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru. Ai ocazia să câștigi una dintre cele 2 invitații duble la acest spectacol.

Asigură-te că poți ajunge la spectacolul din 23 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la piesa de teatru.
3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 15 martie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Vârtejul creat de actori, în piesa scrisa de Nicole Duțu, aflați sub bagheta regizorală a lui Răzvan Oprea, se constituie într-o minuțioasă radiografie a societății românești post-decembriste.

Plină de satiră și umor, punctată de accente dramatice, piesa este o extraordinară comedie în care sunt luate la “mișto” tertipurile politice de astăzi. Afli tot ce este în spatele cortinei, cum se fac alianțele politice, cine împarte funcții și cum poți obține posturi în Guvern.

În distribuție: Carmen Tănase, Ion Ionuț Ciocia, Victor Vurtejanu,  Maria Radu / Rădita Roșu, Silvia Stanciu, Calina Epuran, Răzvan Bănică și Gabriel Fătu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*