Comuna Greci va avea bazin de înot pentru copii

Primăria comunei Greci. FOTO Tlnews.ro

Școala Mare din comuna Greci va beneficia de reabilitări și dotări din fonduri europene. În plus, se va construi și un bazin de înot pentru elevi.

După 15 luni de așteptare, Primăria Greci a reușit semnarea contractului de finanțare prin Programul Operațional Regional, 10.1, pentru proiectul de extindere, reabilitare și dotări la Școala Mare. Proiectul, în valoare de 6,389.828,01 lei, cuprinde pe lângă reabilitări și dotări, o parte de extindere, reprezentată de un bazin de înot.

„Am considerat că înotul pentru copii este nu doar un sport, ci o necesitate. Sperăm ca implementarea acestui proiect să fie finalizată până la sfârșitul anului 2020. Tot până atunci sperăm să fie finalizată și construcția sălii de sport, a cărei licitație a avut loc pe 21 iunie“, a transmis edilul, Nicolaie Mocanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*