Comisia Europeană a aprobat finanțarea pentru Podul peste Dunăre, Tulcea – Brăila

Proiectul podului de peste Dunăre

Reprezentanții administrației publice locale din județul Tulcea au anunțat că a fost aprobată de către Comisia Europeană, finanțarea construcției Podului peste Dunăre.

Proiectul pentru podul Brăila-Tulcea va ajuta la dezvoltarea regională a zonei Delta Dunării şi nu numai. Estimările pentru acest proiect sunt de aproximativ 550 milioane euro, din care 363 milioane euro sunt fonduri europene.

„Este o investiție cu o importantă componentă economică pentru Tulcea, pentru regiune, o investiție așteptată de ani mulți de toți tulcenii, o investiție care va genera dezvoltare locală, locuri de muncă. Cel mai important, cred eu, este respectarea termenului de punere în funcțiune, lucru de care sunt absolut convins. Sunt mulțumit de ritmul în care se lucrează, suntem deja în avans cu lucrările la această investiție, dorită istoric de dobrogeni și chiar de toată țara“, a precizat președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*