Comandant de navă urmărit general, depistat de polițiștii de frontieră din Sulina

Navă în portul fluvial Sulina. FOTO Ovidiu Oprea
Navă în portul fluvial Sulina. FOTO Ovidiu Oprea

Poliţiştii de frontieră tulceni au descoperit, în urma controlului specific de intrare în țară a unei nave, în Punctul de Trecere a Frontierei Sulina, faptul că pe numele comandantului ambarcațiunii, un cetățean sirian, era emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sulina au efectuat luni, 7 august, controlul de intrare în țară asupra unei nave. Cu această ocazie, procedând la verificarea membrilor de echipaj, au constatat faptul ca pe numele comandantului navei, un cetățean sirian în vârstă de 58 de ani, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Polițiștii de frontieră au procedat la reținerea și predarea acestuia unei echipe operative din cadrul IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*