Ședința Colegiului Prefectural Tulcea, convocată pentru 25 martie. Patru puncte au fost stabilite pe ordinea de zi

Prefectura Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Mai multe instituții din județul Tulcea sunt convocate luni 25 martie, la ședința Colegiului Prefectural pentru dezbaterea unor situații și găsirea de soluții.

Ședința este programată începând cu ora 10.00  la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea cu următoarea ordine de zi:

  1. Asistenţa medicală acordată în baza cardului european (CEASS) / formularelor europene – (asistenţă devenită necesară în timpul şederii temporare pe teritoriul statelor membre UE, Spaţiul Economic European sau Confederaţiei Elveţiene) a persoanelor asigurate din România cât şi titularilor cardului european/formularelor europene emise de unul din aceste state, în timpul şederii temporare pe teritoriul României, în anul 2018.
    Prezintă: – Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea;
  2. Pregătirea terenului pentru începerea campaniei de însămânţări de primăvară – discuit şi procurarea de inputuri: seminţe, pesticide, îngrăşăminte; Prezintă: – Direcţia Agricolă Judeţeană Tulcea;
  3. Prezentarea actelor normative derulate în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, prin care se acordă sprijin financiar fermierilor în anul 2019. Prezintă: – Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Tulcea;
  4. Informare privind modul de derulare a proiectelor aflate în implementare şi noutăţi privind oportunităţi de proiecte noi. Prezintă: – Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Tulcea;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*