Cod galben de vânt și ploi în județul Tulcea, valabil de luni dimineață până luni seara

Județul Tulcea intră sub Cod Galben. FOTO Joy Stamp

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de vânt puternic și ploi, valabilă pentru județul Tulcea de luni dimineață până luni seara. Astfel, vântul va sufla cu viteze cuprinse între 55 și 75 km/h, iar cantitățile de apă vor depăși local 30 litri/mp.

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică, o atenționare meteorologică cod galben de intensificări de vânt și ploi, valabilă în perioada 19 noiembrie, ora 3 – 19 noiembrie, ora 18. Astfel, în Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55-75 km/h. Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, iar cantitățile de apă vor depăși local 30 litri/mp.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*