Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, valabil în 36 de județe între care și Tulcea

Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină, valabil în 36 de județe între care și Tulcea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis în dimineața zilei de vineri, 17 iunie, o avertizare Cod galben de ploi și vijelii, valabilă, până sâmbătă, în 36 de județe din țară.

Potrivit meteorologilor, de vineri, 17 iunie, ora 11.00 și până sâmbătă, 18 iunie, ora 06.00, în Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și local în Dobrogea și Banat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Vor fi descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii, cu viteze la rafală de peste 55 – 75 km/h, averse torențiale și izolat grindină. Noaptea, aria acestor fenomene va fi în restrângere treptată. Cantitățile de apă vor depăși 20 – 30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*