Cod galben de ploi și vijelii în Tulcea

Cod galben de ploi in județul Tulcea. FOTO ANM

Un cod galben de ploi și vijelii pentru mai multe județe, printre care și Tulcea va fi valabil de marți seara până miercuri dimineața.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, valabil între 6 octombrie, ora 18 și 7 octombrie, ora 6.00.

În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în sudul și estul Munteniei, cea mai mare parte a Dobrogei și local în Moldova. Vor fi perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*