Cod Galben de Furtună în mai multe localități din județul Tulcea

Nori de furtună în județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor
Nori de furtună în județul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

O atenționare de vreme severă imediată a fost emisă de specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie. Astfel, de la ora 15.10 până la ora 16.30 a zilei de 6 martie vor fi înregistrate intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 – 65 km/oră. Pe alocuri vor fi averse slabe și descărcări electrice.

În județul Tulcea, localitățile afectate sunt: Tulcea, Babadag, Sarichioi, Baia, Topolog, Somova, Valea Nucarilor, Frecăței, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Slava Cercheză, Chilia Veche, Mahmudia, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Stejaru, Nufăru, Ciucurova, Beștepe, Beidaud, Maliuc, Pardina, Ceatalchioi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*