Cod galben de ceață pentru mai multe localități din Tulcea

Ceață. FOTO Pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru mai multe localități din Tulcea, valabil până astăzi la ora 12.

Sunt vizate localitățile Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Nufăru, Beștepe, Crișan, Maliuc, Pardina.
ANM a precizat că va fi semnalată ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*