Clubul Sportiv Şcolar Tulcea a găzduit cu succes Turneul Final B al Campionatului Național U13 Masculin

Turneul Final B al Campionatului Național U13 Masculin la baschet, găzduit de CSS Tulcea

Clubul Sportiv școlar Tulcea a avut onoarea de a găzdui, în perioada 1 – 4 iunie, Turneul Final B al Campionatului Național U13 Masculin, întrecere atribuită spre organizare de către Federația Română de Baschet. Competiția a adunat cele mai talentate echipe de baschet masculin sub 13 ani din țară, care au luptat într-o atmosferă plină de pasiune.

Într-un spectacol plin de abilități și determinare, echipele au concurat pentru a-și câștiga locul în clasamentul final. După o serie de meciuri intense și pline de pasiune, clasamentul final a fost stabilit după cum urmează:

  1.     ACS Champions București-Craiova
  2.     ACS Stomart Iași
  3.     ABC Slam București
  4.     CSS Tulcea
  5.     CS Axiopolis Cernavodă
  6.     ABC Galactica Brașov
  7.     CSM Târgu Jiu

Pe lângă bucuria de a participa, jucătorii au fost răsplătiți și cu premii individuale. Moroșanu Răzvan a fost desemnat MVP-ul turneului, Vlădeanu Robert a primit distincția pentru cel mai tehnic jucător, iar Vasiliu Leiba Serafim a fost recunoscut ca fiind cel mai promițător jucător.

Organizatorii, împreună cu directorul CSS Tulcea și un membru al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet, au acordat cupe, medalii și diplome câștigătorilor. JT Grup Tulcea a fost sponsorul evenimentului, oferind tricourile și sprijinind desfășurarea competiției.

Turneul Final B al Campionatului Național U13 Masculin la baschet, găzduit de CSS Tulcea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*