CJSU Tulcea a hotărât repararea de urgență a drumului comunal ce face legătura între Sulina și CA Rosetti

CJSU Tulcea a hotărât repararea de urgență a drumului comunal ce face legătura între Sulina și CA Rosetti

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Tulcea a dispus luarea măsurilor pentru repararea drumului comunal DC 2 Sulina – Cardon – C.A. Rosetti, având în vedere interzicerea navigaţiei pe Canalul Chilia, în sectorul românesc al Brațului Chilia al Dunării, în contextul conflictului armat de pe teritoriul Ucrainei, pe o perioadă nelimitată de timp.

Astfel, întrunit miercuri, 30 martie, în ședință, CJSU Tulcea a hotărât intervenția de urgență în vederea efectuării lucrărilor de reparații curente și de întreținere a drumului comunal DC 2 Sulina – Cardon – C.A. Rosetti, care să permită desfășurarea în condiții de siguranță a traficului intens pe ruta Sulina – C.A. Rosetti ce se preconizează pe perioada conflictului armat din Ucraina.

Valoarea totală estimată a costurilor necesare realizării lucrărilor de intervenție este de 6.796.000 de lei, TVA inclus, din care:

  1. tronson mal stâng oraș Sulina – pod canal Cardon, 3.000.000 de lei, TVA inclus, pentru lucrările care cad în sarcina unității administrativ-teritoriale Oraș Sulina;
  2. tronson C.A. Rosetti – pod canal Cardon, 3.796.000 de lei, TVA inclus, pentru lucrările care cad în sarcina unității administrativ-teritoriale Comuna C.A. Rosetti.

Sumele necesare pentru efectuarea lucrărilor de reparații curente pentru consolidarea și stabilizarea drumului comunal DC 2 pot fi solicitate și alocate din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*