CJ Tulcea organizează cea de-a treia ediție a concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“

Câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ de anul trecut. FOTO CJ Tulcea

Consiliul Județean Tulcea organizează cea de-a treia ediție a concursului cu tema „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, pentru a marca Ziua Femeii, 8 Martie.

Regulament concurs:

La concursul „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, organizat în perioada 8 februarie – 1 martie, pot participa toți copiii de pe raza judeţului Tulcea.

Concurenții își vor folosi talentul și creativitatea pentru a compune cele mai frumoase scrisori adresate mamelor.

Fiecare participant va înscrie în concurs o singură lucrare, iar aceasta trebuie să fie rezultatul activității individuale.

Lucrarea va fi însoțită (obligatoriu) de: numele și prenumele concurentului, numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail).

Până pe data de 1 martie 2023, ora 12.00, concurenții trebuie să trimită scan/fotografie după lucrare pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com

În cazul în care un concurent nu a primit confirmare de primire, pe e-mail, din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*