Circulaţie blocată pe DN 22, după ce un autocamion ucrainean s-a răsturnat în zona localității Babadag

Circulaţie blocată pe DN 22, după ce un autocamion ucrainean s-a răsturnat în zona localității Babadag. FOTO: IPJ Tulcea

Traficul rutier este parțial blocat pe DN 22, în apropierea localității, Babadag, după ce un autocamion ucrainean s-a răsturnat pe carosabil.

Potrivit Poliției Județene Tulcea, incidentul rutier s-a petrecut în jurul orei 09.10, iar din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din Ucraina, care conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă pe DN 22, din direcția localității Babadag, la km 218+600 metri ar fi pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și s-ar fi răsturnat pe sensul opus de circulație.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Momentan circulația este blocata, se circula pe o banda de sens.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*