Circulația rutieră este restricționată pe DJ 222 în zona poligonului Babadag

Restricții de circulație în zona poligonului Babadag

Noi restricții de circulație sunt anunțate de către autorități. Este vorba de circulația pe DJ 222 care trece pe lângă poligonul Babadag, acolo unde are loc un nou exercițiu militar în cadrul căruia se folosește muniție de război.

În perioada 27 aprilie – 1 mai, în intervalul orar 6.00 – 24.00, în poligonul Babadag, situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ 222, au loc exerciții comune cu militarii parteneri NATO și mijloace tehnice specifice, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

În aceste condiții, circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara este restricționată. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului. Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de pregătire pentru luptă Babadag, la numerele de telefon 0240/562805, 0745 736741.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, se recomandă să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara:

  • Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia de Jos – localitatea Jurilovca  – DJ 222 – localitatea Sălcioara (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*