Circulația pe DN 22A s-a desfășurat pe un singur fir, în Nalbant, după ce un autocamion din Ucraina a derapat, a rupt balustrada, iar semiremorca a rămas pe carosabil

Circulația pe DN 22A în localitatea Nalbant s-a desfășurat pe un singur fir, astăzi dimineață, după ce un autocamion din Ucraina a derapat, a rupt balustrada, iar semiremorca a rămas pe carosabil.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Româneinformează că pe DN 22A, localitatea Nalbant, județul Tulcea, un autocamion înmatriculat în Ucraina a derapat într-o curbă și a rupt balustrada, semiremorca acestuia rămânând pe carosabil.

Circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor. În zonă era și ceață, vizibilitatea fiind redusă. Nu au fost victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*