Circulația pe DJ 222, între Enisala și Sălcioara, va fi restricționată săptămâna viitoare pentru că în poligonul Babadag se execută trageri cu muniție de război

Circulația pe DJ 222, între Enisala și Sălcioara, va fi restricționată

În poligonul Babadag, situat între localitățile tulcene Enisala și Sălcioara, se vor executa săptămâna viitoare, între 2 și 6 noiembrie, trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În tot acest timp, circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere, pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier.

Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului poligonului.

Șoferilor li se recomandă să se folosească ca rută alternativă de circulație, între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, ruta: Babadag – DN 22 – Ceamurlia de Jos – Jurilovca – DJ 222 – Sălcioara (și retur).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*