Cinci tone de deșeuri feroase fără acte, depistate în trafic de polițiștii tulceni

Echipaj de poliție în trafic. FOTO Cătălin SCHIPOR

Aproape cinci tone de deșeuri feroase fără acte au fost depistate de către polițiștii tulceni în urma unui control în trafic. 

Polițiștii Postului de Poliție Pardina împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Poliției Municipiului Tulcea – Biroul de Ordine Publică, în cursul zilei de 2 aprilie, în cadrul unei acțiuni privind verificarea legalității transportului rutier de mărfuri, au depistat, pe raza municipiului Tulcea, doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 24 de ani, din Babadag, în timp ce conduceau două autoutilitare, cu care transportau cantitatea totală de 4.832 kilograme de deșeuri, fără documente de proveniență.

Întreaga cantitate de deșeuri a fost ridicată în vederea confiscării, iar bărbații au fost sancționați contravențional conform Legii 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*