Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier petrecut noaptea trecută între Nalbant și Cataloi

Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier petrecut între localitățile Nalbant și Cataloi. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiști ai Serviciului Rutier Tulcea au fost alertați cu privire la un accident rutier produs în seara aceasta, în jurul orei 23.25, pe DN 22A, între localitățile Nalbant și Cataloi.

Potrivit primelor informații obținute de la poliție, un bărbat în vârstă de 67 de ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și a ieșit în afara parții carosabile, intrând în coliziune cu un arbore. Cauzele exacte ale accidentului urmează a fi stabilite în urma cercetărilor.

Cinci persoane care se aflau în mașină la momentul incidentului au suferit răni ușoare în urma coliziunii. Echipajele de intervenție medicală au sosit la fața locului și le-au acordat asistență medicală imediată. Răniții au fost transportați la Spitalul Județean Tulcea pentru investigații suplimentare și tratament.

Conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu consumase alcool înainte de producerea accidentului. Cu toate acestea, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” și vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care evenimentul rutier s-a produs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*