Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN 22

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs pe DN22 după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil.

La data de 27 iulie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

”Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 54 de ani, care conducea un autovehicul, pe DN22 – E87, pe relația Tulcea – Constanța, în condiții ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au suferit leziuni și au fost transportate la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate”, a anunțat IPJ Tulcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*