Cinci minore din localitatea Nufăru au primit de la un consătean mesaje și fotografii cu tentă sexuală

FOTO cu rol ilustrativ

Un individ de 32 de ani din localitatea Nufăru din județul Tulcea a intrat în vorbă cu cinci minore din aceiași localitate pe Instagram, iar apoi le-a trimis fotografii cu tentă sexuală, cu el. După ce minorele și-au alertat părinții și s-a depus plângere la poliție, individul le-ar fi amenințat pentru ca plângerile să fie retrase.

A încercat să agațe cinci minore prin intermediul unei rețele de socializare, dar a ajuns după gratii. Este vorba de un individ în vârstă de 32 de ani, din localitatea Nufăru, județul Tulcea. Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul ar fi purtat discuții cu tentă sexuală și ar fi distribuit fotografii ale sale, în ipostaze indecente, către cinci minore de 13 ani, toate din localitatea Nufăru, prin intermediul unei rețele de socializare – Instagram.

După sesizarea faptelor la poliție de către părinții fetelor, pe 17 ianuarie, individul ar fi amenințat minorele cu acte de violență, prin intermediul aceleiași rețele de socializare, provocându-le o stare de temere și neliniște, pentru a-i convinge pe părinții acestora să își retragă plângerile.

La data de 20 ianuarie, bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, urmând ca în cursul zilei de 21 ianuarie să fie prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

La data de 21 ianuarie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de barbatul de 30 de ani, din Rufaru, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, influențarea declarațiilor și ultraj contra bunelor moravuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*