Cinci medalii obținute de un jandarm tulcean la Campionatul Național de Atletism Masters

Sorin Andrici și medaliile obținute la Campionatul Național de Atletism Masters. FOTO IJJ Tulcea

Sâmbătă și duminică, s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism Masters, în cadrul căruia a concurat și jandarmul tulcean Sorin Andrici. El a luat startul Campionatului Național de Atletism Masters, obținând patru medalii de argint și una de bronz, eveniment care a avut loc la finalul săptămânii trecute, în sala de Atletism Ioan Soter din București.

Jandarmul a participat la cele 6 probe, de 60 m, 200 m, 400 m, 800 m, 1500 m și Lungime, reușind să se remarce prin clasările pe podium.

Sorin Andrici nu este la prima competiție de acest gen, el participând la numeroase ultramaratoane, unde s-a remarcat prin susținerea cauzelor umanitare.

„Este un concurs unde participă cei mai buni sportivi din România cu vârsta de peste 35 de ani. De obicei, participam la două probe, dar anul acesta mi-am propus să-mi depășesc limitele și m-am înscris la șase probe. Concursul a fost unul cu rezultate deosebite! Am reprezentat cu drag Jandarmeria Tulcea și orașul meu, sunt mândru că prin activitatea mea sportivă am promovat mișcarea și mulți dintre prietenii mei au început să practice atletismul, unii chiar cu scopul de a mă depăși, iar asta mă onorează și mă bucură! Recordurile sunt făcute pentru a fi doborâte”, spune Sorin Andrici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*