Cinci mașini au fost avariate în urma unui accident rutier în Tulcea

Accident în municipiul Tulcea

Cinci mașini au fost avariate joi după amiază, în urma unui accident rutier petrecut în municipiul Tulcea, în urma evenimentului fiind rănite două persoane.

Pe data de 5 martie, un bărbat de 53 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada 1848, din municipiu, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un auto, condus de un bărbat de 46 de ani, din județul Constanta.

În urma impactului, acesta a fost proiectat în alte trei vehicule stationate regulamentar.  În urma accidentului a rezultat rănirea pasagerului din cel de-al doilea auto, o femeie de 45 de ani, din județul Constanta.

Ambii conducători auto posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*