Cinci dosare penale pentru violare de domiciliu, distrugere și furt

Dosar penal pentru un tulcean care a distrus foișorul vecinului

Cinci bărbați din municipiul Tulcea s-au ales cu dosar penale după ce au pătruns fără voie în curtea unui imobil, fiind acuzați de proprietar pentru fapte precum violare de domiciliu, distrugere și furt.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, în dimineața zilei de marți, 03 mai, în jurul orei 06.15, jandarmii au fost solicitați să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde s-a reclamat violare de domiciliu, distrugere și furt.

La fața locului jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și, întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că în timp ce se afla în casă, împreună cu soția și copiii, a auzit gălăgie în curte și a observat mai multe persoane care au pătruns în curte prin escaladarea gardului împrejmuitor.

Din spusele reclamantului, bărbații se aflau sub influența băuturilor alcoolice și din primele verificări a reieșit faptul că au lovit câinele, au distrus o mașinuță electrică destinată copiilor și au sustras o pubelă pentru depozitarea gunoiului menajer. În momentul în care bărbatul a apelat la sprijinul jandarmilor, persoanele reclamate au fugit și s-au refugiat într-o curte din apropiere.

Jandarmii au identificat în curtea indicată de apelant cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, care emanau halenă alcoolică, refuzând să ofere date cu privire la cele sesizate. Cei cinci bărbați s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și furt. De asemenea, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale în valoare de 13.500 de lei pentru tulburarea liniștii publice și refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*