Cinci dosare penale întocmite pentru tot atâția șoferi, prinși la volan în stare de ebrietate pe străzi din județul Tulcea

Dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii rutieri tulceni au încheiat, la sfârșitul săptămânii trecute, cinci dosare penale pe numele unor bărbați din județul ce au fost prinși la volan în timp ce se aflau în stare de ebrietate.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Lac Ciuperca, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemene, tot polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Prelungirea Taberei, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihai Bravu au depistat un bărbat din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza comunei Mihai Bravu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și polițiștii din cadrul Postului de Poliție I.C. Brătianu au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un auto pe raza localității I.C. Brătianu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul șofer aflat în stare de ebrietate la volan a fost depistat în cursul nopții trecute, de polițiști ai Biroului Rutier Tulcea. Acesta, în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, a fost prins în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*