Cinci bărbați din Babadag, reținuți în urma unui scandal între două familii

FOTO cu rol ilustrativ

Cinci bărbați din Babadag au fost reținuți, joi, în urma unui scandal între două familii din localitate, în urma căruia o femeie a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Babadag au fost sesizați, joi seară, cu privire la faptul că pe strada Republicii din localitate are loc un conflict între mai multe persoane.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au aplanat conflictul, iar din primele verificări, au stabilit că între membrii a două familii din localitate, a izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se reciproc, atât fizic cât și verbal”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Tulcea.

În urma conflictului, o femeie de 40 de ani, din Babadag a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.

Toți cei implicați în eveniment au fost identificați de polițiști, la sediul poliției fiind conduse opt persoane pentru audieri.

„Dintre acestea, polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 56 de ani, toți din Babadag, urmând ca în cursul zilei de vineri, 24 iulie, să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*