Cetățean ucrainean, salvat de la înec de polițiștii de frontieră tulceni

Polițiștii de frontieră au intervenit pentru salvarea unui cetățean ucrainean din apele Dunării

Poliţiştii de frontieră tulceni din cadrul Sectorului Chilia au intervenit , duminică, pentru salvarea unui cetățean ucrainean care înota în Dunăre.

Potrivit Gărzii de Coastă, duminică, în jurul orei 14.40, poliţiştii de frontieră din Chilia, aflați în misiune, au observat pe malul ucrainean un bărbat care a intrat în apă. Aceasta a fost purtat însă de curenți spre mijlocul fluviului, moment în care a început să dea semne că nu mai poate înota.

„Polițiștii de frontieră au acționat operativ, deplasându-se cu ambarcațiunea MAI 4092, reușind să-l salveze în timp util. La fața locului s-a prezentat și o ambarcație a grănicerilor ucraineni, care l-a preluat pe cetățeanul ucrainean și l-a transportat pe malul ucrainean”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*