Ceremonie de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Colonelul Ion Bordei a preluat iar comandat Inspectoratului de jandarm Județean Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

În ajunul Crăciunului, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, a avut loc ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii, către noul comandant.

Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului Liviu Uzlău , şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a oficialităţilor locale, a reprezentanţilor de instituţii şi a personalului din cadrul unităţii.

Colonelul Florian Nicolau a predat comanda şi Drapelul de Luptă al unităţii colonelului Ion Bordei, care a îndeplinit funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa în perioada februarie – octombrie 2019.

În cadrul festivităţii, a fost citit ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române prin care colonelul Ion Bordei este numit în funcţia de comandant al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, urmând Ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de luptă al unităţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*