Ceremonie de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea

Colonelul Ion Bordei a preluat iar comandat Inspectoratului de jandarm Județean Tulcea. FOTO IJJ Tulcea

În ajunul Crăciunului, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, a avut loc ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de Luptă al unităţii, către noul comandant.

Festivitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului Liviu Uzlău , şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a oficialităţilor locale, a reprezentanţilor de instituţii şi a personalului din cadrul unităţii.

Colonelul Florian Nicolau a predat comanda şi Drapelul de Luptă al unităţii colonelului Ion Bordei, care a îndeplinit funcţia de comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa în perioada februarie – octombrie 2019.

În cadrul festivităţii, a fost citit ordinul inspectorului general al Jandarmeriei Române prin care colonelul Ion Bordei este numit în funcţia de comandant al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, urmând Ceremonia de predare – primire a comenzii şi a Drapelului de luptă al unităţii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*