Cele mai bune lucrări înscrise la concursul „Dobrogea, pământ românesc“, premiate de Consiliul Județean Tulcea

Cele mai bune lucrări înscrise la concursul „Dobrogea, pământ românesc“, premiate de Consiliul Județean Tulcea. FOTO CJ Tulcea

Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la festivitatea de premiere a elevilor înscriși la concursul online „Dobrogea, pământ românesc“, ajuns, în acest an, la cea de-a treia ediție.

Competiția tinerelor talente a fost organizată pentru a marca Ziua Dobrogei, împlinirea a 145 de ani la momentul în care Dobrogea a revenit la Patria Mamă, în urma Războiului de Independență din anii 1877-1878.

„Eu aș dori, în primul rând, să vă mulțumesc tuturor pentru că ați participat la concursurile organizate de Consiliul Județean Tulcea, gândite din perioada pandemiei, atunci când nu era permisă interacțiunea fizică. Aceste concursuri au avut mare succes, mai ales în rândul elevilor din județ, în condițiile în care lor le era mai dificil să vină la Tulcea pentru a participa la competiții. Astfel, online se pot înscrie copii din tot județul și putem afla și noi că avem tineri deștepți, frumoși și talentați în tot județul“, a transmis, în cadrul evenimentului, Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea.

Câștigătorii ediției din acest an:

Marele premiu: Teodorov Irina Mari (Palatul Copiilor Tulcea / Clubul Elevilor Babadag)

Premiu special (categoria Muzică): Țandără Lavinia (Școala Gimnazială Jijila)

Premiu special (categoria Desen): Iacob Ana-Maria (Palatul Copiilor Tulcea)

Premiu special (categoria Machetă): Feodot Adriana-Maria (Școala Gimnazială Jurilovca)

Premiu special (categoria Poezie): Cernamoriț Andra (studentă ASE București)

Premiu de originalitate: Maya Pițigoi (Școala Gimnazială Casimcea)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*