Cei mai buni oameni de fotbal din Tulcea au fost premiați de conducerea Asociației Județene de Fotbal

Gala fotbalului tulcean, ediția 2017, s-a ținut joi seară, ocazie cu care sportivii au fost și coliandați. FOTO CJ Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, joi după amiază, la Gala fotbalului tulcean, ediția 2017, un eveniment menit să îi aducă în prim plan pe cei care s-au implicat în susținerea acestui sport de-a lungul anului în curs.

În cadrul festivităților ce au avut loc joi, începând cu ora 17.30, la hotelul Europolis din municipiu, președintele AJF Tulcea, Petre Badea, a înmânat diplome de excelență și trofee celor care, de-a lungul anului 2017, s-au făcut remarcați în tot ce ține de „sportul rege“: fie că este vorba despre jucători, antrenori, arbitri etc, fie că este vorba despre reprezentanți ai autorităților locale și județene (care au susținut acest sport).

„Gala de astăzi reprezintă o oportunitate de a scoate în evidență adevăratele valori ale sportului – rege, de a transmite mesaje de mulțumire pentru cei care s-au implicat, de-a lungul anului, în susținerea fotbalului, dar și de a îi evidenția pe cei cu rezultate deosebite, care s-au făcut remarcați de-a lungul anului. Este de apreciat ideea Asociaţiei Judeţene de Fotbal de a aduce la un loc toţi factorii implicaţi în ceea ce priveşte acest sport: sportivi, arbitri, antrenori, reprezentanţi ai instituţiilor cu activitate în domeniul sportiv, primari“, a transmis președintele CJ Tulcea, Horia Teodorescu.

Cei prezenți la gala fotbalului tulcean au avut parte și de o surpriză: au primit colinda ansamblului „Nihil sine Deo“ din Dăeni, coordonat de părintele Alexandru Octavian Balaban, care este și antrenorul echipei de fotbal din localitate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*