Casă cuprinsă de flăcări în Slava Rusă. Au intervenit pompierii din Babadag, reușind să salveze cea mai mare parte a locuinței

Casă cuprinsă de flăcări în Slava Rusă. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină, sâmbătă, în jurul orei 15.00, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Slava Rusă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un ofițer și nouă subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță  SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta într-un dormitor al locuinței și un hol, pompierii reușind rapid să-l localizeze și să împiedice propagarea acestuia la întreaga locuință”, au precizat sursele citate.

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră. Au ars bunurile din cele două încăperi, dar au fost salvate restul locuinței și anexa învecinată. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Casă cuprinsă de flăcări în Slava Rusă. FOTO ISU Tulcea

Cauza probabilă producerii incendiului este mijloc de încălzire supraîncălzit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*