Casă cuprinsă de flăcări în satul Cârjelari, salvată de intervenția promptă a pompierilor tulceni

O femeie din Tulcea și-a dat foc în incinta Cimitirului Eternitatea Nou

Pompierii militari din cadrul Secției Măcin au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă în localitatea Cârjelari, comuna Dorobanțu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Incendiul, ce se manifesta în jurul hornului, a fost lichidat în scurt timp de către pompieri militari.

Intervenția promptă a condus la înlăturare pericolului de propagare a incendiului la întreaga locuință și anexele învecinate. Au ars aproximativ patru metri pătrați din planșeu unei camere.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*