Casă cuprinsă de flăcări în localitate tulceană Carcaliu. Proprietara a avut nevoie de asistență medicală după ce a suferit un atac de panică

Casă cuprinsă de flăcări în localitate tulceană Carcaliu. FOTO ISU Tulcea
Casă cuprinsă de flăcări în localitate tulceană Carcaliu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină, vineri după-amiază, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Carcaliu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat 12 pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă, și spumă și o ambulanță de prim ajutor tip B2.

Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului locuinței, pompierii reușind să localizeze și să împiedice propagarea la alte obiective.

Proprietara casei, în vârstă de 43 de ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri de la echipajul SMURD.

La ora transmiterii acestei știri, acțiunea de lichidare a incendiului se află încă în desfășurare.

UPDATE

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore.
A fost afectat acoperișul locuinței în totalitate și aproximativ patru metri pătrați de tavan, dar au fost salvate camerele locuinței și celelalte anexe învecinate.
Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*