Carmen Caloianu a fost desemnată, de astăzi, înlocuitor de drept al prefectului județului Tulcea

Carmen Caloianu, subprefect al judeţului Tulcea, înlocuitor de drept al prefectului

Carmen Caloianu, subprefect al judeţului Tulcea, a fost desemnată începând cu data de astăzi, 20 octombrie, înlocuitor de drept al prefectului.

Decizia a fost luată de ministrul Afacerilor Interne, prin Ordinul 153 din 20.10.2020 privind desemnarea doamnei Caloianu Carmen, subprefect al judeţului Tulcea, ca înlocuitor de drept al prefectului Judeţului Tulcea.

Potrivit Ordinului mai sus amintit, atribuţiile prefectului judeţului Tulcea vor fi exercitate de către subprefectul desemnat până la ocuparea funcţiei publice de prefect, potrivit legii.

Carmen Caloianu a fost numită în funcţia de subprefect al judeţului Tulcea în data de 5 februarie 2020 prin Hotărârea nr. 98/2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*