Caravana filmului românesc revine la Isaccea, aducând magie și emoție în inimile spectatorilor de toate vârstele

„Caravana filmului românesc”. FOTO Pixabay

Casa de Cultură „Paul Barbăneagră” din Isaccea se pregătește să găzduiască din nou ineditul eveniment „Caravana filmului românesc”. După ce, în luna septembrie a anului trecut, „Caravana filmului românesc” a poposit pentru prima dată la Isaccea, fiind un real succes, anul acesta, organizatorii au decis să readucă bucuria proiecțiilor cinematografice în oraș. Iar data de 13 iunie se anunță a fi una deosebit de specială, dedicată în mod special copiilor și tinerilor.

Programul va începe într-o atmosferă plină de farmec și incertitudine, când, de la ora 09.00 dimineața, micuții spectatori, alături de părinți sau bunici, vor avea ocazia să se întâlnească cu îndrăgitele personaje ale filmului „Maria Mirabela”. Maria și Mirabela, două fetițe jucăușe, vor trăi aventuri fascinante într-o pădure fermecată, unde licuricii, broaștele și fluturii comunică cu Zâna Pădurii. Acest basm SF, creat de maestrul incontestabil al filmului românesc, regizorul Ion Popescu Gopo, promite să transporte micuții într-o lume minunată în care personajele vii și cele animate coexistă în armonie.

De la ora 11.00, iubitorii de film vor fi invitați să se bucure de comedia muzicală „Chirița în Iași”. Regizată de talentatul Mircea Drăgan și cu scenariul realizat de Draga Olteanu Matei, filmul se bazează pe șase dintre scrierile remarcabile ale lui Vasile Alecsandri, inclusiv celebrele „Chirița în Iași” și „Iașii în carnaval”. Draga Olteanu Matei își reia rolul energicei Chirița, iar publicul va avea bucuria de a se reîntâlni cu îndrăgiții Dem Rădulescu, Ileana Stana Ionescu, Marin Moraru, Cezara Dafinescu și Jean Constantin.

Accesul publicului este gratuit la toate proiecțiile, în limita locurilor disponibile la Casa de Cultură „Paul Barbăneagră” Isaccea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*