Carambol cu trei mașini și o victimă la intrarea în municipiul Tulcea

Intrarea în municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Din cauza neatenției în conducere, un tânăr a provocat un accident în lanț, soldat cu avarierea a trei mașini și rănirea unei persoane. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În după-amiaza zilei de 14 ianuarie, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat de 27 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Babadag, la intrarea în municipiu, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un auto care circula în fața sa, condus de un bărbat de 26 de ani, din satul Colina, județul Tulcea cu care a intrat în coliziune. Acesta, la rândul său, a fost proiectat într-un alt auto, condus de un bărbat de 50 de ani , din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 26 de ani.

Cei trei conducatori auto posedau permis de conducere si nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*