Căpitănia Tulcea face cercetări în urma accidentului de navigație de pe Brațul Chilia

Accident naval pe Brațul Chilia. FOTO ANR

Căpitănia Tulcea face cercetări în urma accidentului de navigație de pe Brațul Chilia.

Anunțul a fost făcut de Autoritatea Navală Română.

“Accident de navigaţie în această după-amiază pe Braţul Chilia în apropiere de ferma Tatanir. O ambarcaţiune ce apaţine Ambulanţa Delta, ce naviga amonte, a intrat în malul drept.

La bordul acesteia se aflau 4 persoane, printre care şi un copil. Din primele informaţii doi dintre pasageri au fost răniţi în urma impactului şi au nevoie de îngrijiri medicale.

O echipă a Căpităniei Portului Tulcea s-a deplasat la faţa locului pentru cercetarea evenimentului de navigaţie” – Autoritatea Navală Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*