Campania de informare pentru prevenirea corupției a ajuns la Sarichioi

Campania de informare pentru prevenirea corupției a ajuns la Sarichioi. FOTO CJ Tulcea

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat joi, 17 martie, la sediul Comunității Rușilor Lipoveni din Sarichioi, alături de primarul comunei, Vitali Finoghen, la a treia campanie de informare și consultare a cetățenilor, activitate în cadrul proiectului „Extinderea și îmbunătățirea modalităților de prevenire a corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea” (cod SIPOCA 1117/cod MYSMIS 152016), cofinanțat prin Fondul Social European (FSE), Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Proiectul este implementat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție.

„Doresc să vă mulțumesc pentru prezența la această a treia campanie de informare a cetățenilor, parte a unui proiect important ce vizează prevenirea corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea. Mulțumesc încă o dată colegilor noștri din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Tulcea, cu care colaborăm în vederea îmbunătățirii actului administrativ la nivelul Consiliului Județean Tulcea. Prima campanie a avut loc la sediul Consiliului Județean, a doua a avut loc marți, în orașul Babadag, iar astăzi am ajuns în comuna dumneavoastră, în cadrul celei de a treia campanii de informare a cetățenilor. Sunt convins că acțiunea de astăzi va fi la fel de reușită ca primele două. Vă urez mult succes în continuare“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului, se urmărește atingerea următoarelor rezultate: realizarea unui Ghid de bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției, adresat atât instituțiilor publice din care provine grupul țintă, cât și cetățenilor și revizuirea procedurilor la nivelul UAT Județul Tulcea; campanii de conștientizare a publicului cu privire la corupție; perfecționarea personalului din administrația publică locală în domeniul prevenirii și combaterii corupției; introducerea și certificarea standardului ISO 37001.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*