Camion cuprins de flăcări între localitățile tulcene Somova și Niculițel. Intervenția pompierilor a limitat pagubele produse

Camion cuprins de flăcări între localitățile tulcene Somova și Niculițel. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocamion aflat pe DN 22, între localitățile Somova și Niculițel.

Potrivit ISU Tulcea, la fața locului s-au deplasat un ofițer și opt subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Niculițel, cu o autospecială de stingere.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la cauciucurile remorcii, cu pericol de propagare la întreg autovehicul.

În urma incendiul au ars numai două cauciucuri. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, fiind salvat restul camionului și încărcătura acestuia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*