Cal salvat de pompierii tulceni după ce căzuse într-o groapă cu o adâncime de patru metri

Cal salvat de pompieri după ce căzuse într-o groapă, în Babadag. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari au fost solicitați să intervină vineri, 1 octombrie, în localitatea Babadag, pentru extragerea unui cal căzut într-o groapă, cu o adâncime de aproximativ patru metri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un echipaj al Stației de Pompieri Babadag și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de intervenție.

Salvatorii au acționat cu furtunuri și alte accesorii specifice unor astfel de intervenții, reușind să scoată în scurt timp animalul teafăr și nevătămat.

Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii tulceni recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*