Căldură cu porția la Tulcea. Energoterm începe furnizarea agentului termic. Unde suni dacă ai probleme

calorifer caldura agent termic
Tulceni fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii

Compania de termoficare din Tulcea a anunțat că va începe să dezmorțească, începând cu această seară, caloriferele tulcenilor.

Conform anunțului făcut de SC Energoterm SA Tulcea, începând cu data de 22 octombrie, compania va începe furnizarea de energie termică pentru apartamentele racordate la centralele de cvartal.

Programul de furnizare al energiei termice este între orele 18:00 și 8:00.

“În cazul în care se constată scurgeri de apă la instalația interioară, Asociațiile de proprietari, locatarii și agenții economici se pot adresa operatorului zonal sau pot să sune la dispeceratul societății, la telefon 0372.273.914”, se mai arată în anunțul transmis de conducerea Energoterm SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*