Cadavrele tinerilor dispăruți în Dunăre în zona I. C. Brătianu au fost găsite

Pompierii au participat la căutări. FOTO ISU Delta Tulcea

Trupurile a doi tineri dispăruți în data de 25 august în apele Dunării au fost găsite în dimineața de 27 august, în zona în care au fost văzuți pentru ultima dată.

În cursul zilei de 25 august, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea au fost sesizați cu privire la dispariția a doi tineri de 16 ani din municipiul Galați, în apele fluviului Dunărea, din zona localității I.C. Brătianu.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că aceștia, în jurul orelor 10.30, cei doi tineri ar fi intrat în fluviul Dunărea să se scalde, iar la un moment dat, minorii nu au mai ieșit la suprafața apei. Persoanele dispărute au fost căutate în zona producerii evenimentului, fără a fi găsite cu ajutorul echipajelor ISU Delta Tulcea.

În dimineața de 27 august, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Măcin au fost sesizați cu privire la existenta unor cadavre pe malul Dunării, în zona localității I.C Brătianu. Un echipaj din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea împreună cu un criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic s-au deplasat la fața locului – aproximativ 2 kilometrii de locul unde au fost văzuți ultima dată cei doi minori, o zona greu accesibila, unde au identificat trupurile neînsuflețite a celor doi tineri.

Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Tulcea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceștia au decedat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*