Bursa Locurilor de Muncă, organizată în trei orașe din Tulcea

Bursa Locurilor de Muncă. FOTO AJOFM Tulcea

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea a organizat astăzi, 17 mai 2024, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul a avut loc începând cu ora 9.30, în același timp, în trei orașe ale judeţului Tulcea, și anume:

Tulcea – Casa de Cultură a Sindicatelor, Piaţa Independenţei nr.1;

Măcin – Punctul de Lucru – AJOFM Tulcea, str. 1 Decembrie, nr. 58;

Babadag – Centrul Cultural “Nicolae Bălășescu Nifon” (Casa de Cultură), str. Pavel Gheorghe nr. 8.

Pentru această bursă au fost contactaţi 275 de agenţi economici (235 din Tulcea, 20 din Măcin și 20 din Babadag). Au participat efectiv la bursă 58 de angajatori (36 din Tulcea, 11 din Măcin și 11 din Babadag) care au oferit 837 de locuri de muncă vacante (735 la Tulcea, 51 la Măcin și 51 la Babadag).

La acest eveniment au fost prezente 615 de persoane (487 la Tulcea, 60 la Măcin și 68 la Babadag). În urma desfășurării Bursei Generale a Locurilor de Muncă au fost selectate în vederea încadrării 305 de persoane (212 de la Tulcea, 45 de la Măcin și 48 de la Babadag).

În vederea facilitării contactului direct între angajatori şi persoanele din detenţie, interesate în obţinerea unui loc de muncă, la activitatea organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, au participat 14 persoane private de libertate în regim deschis care urmează să fie eliberate în perioada următoare.

De asemenea, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă au participat trei clase de elevi, viitori absolvenţi de învăţământ – promoţia 2024 de la Colegiul “ Brad Segal” din Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*