Braconieri prinși de polițiști tulceni pe lacul Razim

Bărbat prins cu peste 500 kg de pește fără documente legale. FOTO (arhiva) Poliția de Frontieră

În cursul zilei de 27 martie. polițiștii Serviciului de Poliție Delta Dunării au desfășurat o acțiune în zona lacului Razim pentru combaterea braconajului piscicol.

În cadrul acțiunii au fost identificați doi bărbați din localitatea Murighiol care pescuiau dintr-o ambarcațiune cu 23 de unelte de pescuit tip setcă, în zona lacului Razim.

În urma verificărilor a rezultat că în ambarcațiune erau 129 kg de pește și cei doi bărbați pescuiau comercial în zona interzisă a Lacului Razim fără a avea autorizație.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea a două infracțiuni de braconaj piscicol, prevăzute în Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura (art. 64 lit.a și lit. i ).

Au fost ridicate în vederea confiscării cantitatea de pește, uneltele de pescuit și ambarcațiunea folosite la săvârșirea infracțiunii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*