Bogdan Ioachim Bulete, noul Guvernator al ARBDD

Bogdan Ioachim Bulete. FOTO ARBDD

Bogdan Ioachim Bulete a fost numit în funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării prin Decizia Primului Ministru nr. 487/ 28 noiembrie 2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 1077/28.XI.2023.

Până în prezent a deținut funcția de director executiv în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și este absolvent al Facultății de Științe și Inginerie Alimentară din Galați, având specializarea în „Piscicultură și Acvacultură”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*