Biciclist tulcean, în vârstă de 80 de ani, rănit, după ce a fost lovit de o mașină la ieșire din localitatea Isaccea

Biciclist lovit de o mașină la Isaccea. FOTO IPJ Tulcea

Un biciclist în vârstă de 80 de ani a fost rănit duminică după amiază într-un accident rutier, el fiind lovit de o mașină în timp ce a efectuat schimbarea direcției fără să se asigure.

Un bărbat de 49 de ani din Isaccea conducea duminică după amiază, un autoturism în localitate. La un moment dat el a acroșat un biciclist în vârstă de 80 de ani, din Isaccea, care a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers, fără să se asigure. În urma impactului, biciclistul a fost rănit.

Polițiștii au stabilit că șoferul are permis de conduce și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*