Biciclist rănit după ce a fost acroșat de un autoturism în Tulcea

Biciclist rănit, după ce a fost acroșat de un autoturism în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni au fost sesizați, miercuri, 24 februarie, cu privire la producerea unei coliziuni între un auto condus de un bărbat de 56 de ani, din Tulcea și un biciclist de 57 de ani din aceeași localitate.

În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*