Beat și cu permisul de conducere suspendat, un tulcean a fost depistat în trafic de către polițiști

Acțiune a polițiștilor tulceni FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat în cursul zilei de 11 februarie, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Tulcea în timp ce conducea un auto, pe strada Barajului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*