Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu recrutează soldați și gradați profesioniști

Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu recrutează soldați și gradați profesioniști

Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu recrutează soldați și gradați profesioniști – Sesiunea a II-a.

Dacă ești curajos, disciplinat, tenace și ambițios, om de acțiune și un bun camarad, atunci cei de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu te așteaptă în echipa lor.

Astfel, în perioada 1 – 24 noiembrie, Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu organizează campanii de recrutare pentru peste 100 de funcții de soldați și gradați profesioniști.

Cererile de înscriere se depun începând cu data menționată, intervalul orar 10.00-14.00, direct la sediul Bazei 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu din localitatea Mihail Kogălniceanu, str. Tudor Vladimirescu, nr. 1-3 județul Constanța.

Condițiile minime de recrutare:

  •  cetățenie română și domiciliul stabil în România;
  •  vârsta între 18 ani împliniți, la data începerii programului de instruire, și cel mult 45 de ani împliniți, la data finalizării programului de instruire;
  •  absolvirea cel puțin a primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior (minimul 10 clase);
  •  numai pentru arma ”auto” și/sau pentru specialitățile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma ”geniu”: să dețină permis de conducere auto valabil, categoriile B și C.
  •  să nu faceți parte din partide politice;
  •  să nu aveți antecedente penale;
  •  pentru candidații care au activat în sistem, trebuie declarație în scris că renunță la grad (în urma selecției și instruirii, aceștia vor primi gradul de soldat);
  •  apt medical;
  •  apt psihologic.

Mai multe detalii pot fi obținute la numărul de telefon 0241.258.190 / interior 185

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*